Min handlekurv

Lukk

Personvernpolicy

Behandling av personopplysninger

Vi i setter stor pris på at du benytter Conquer.no. Ved å handle varer av oss, må vi behandle personopplysninger om deg. For å sikre din integritet og opplysninger, er vi opptatt av at dette gjøres på en trygg og sikker måte. Vi behandler opplysninger om tidligere kunder i form av ordrer og potensielle kunder, Vi ønsker å gi deg nødvendig innsikt for at du skal være trygg på vår behandling av dine personopplysninger. Nedenfor finner du derfor informasjon om hvordan disse samles inn, behandles og dine rettigheter knyttet til behandlingen av personopplysningene.

«Vi» i denne sammenhengen er Treningsgruppen.no, eierselskapet til Conquer.no. Ved spørsmål relatert til om behandlingen av dine personopplysninger, ta kontakt med personvernansvarlig Markus Matre på epost support@treningsgruppen.no.

Hvorfor trenger vi å samle inn dine personopplysninger?

Vi samler inn personopplysninger for å kunne gi deg en bedre kundeopplevelse, forbedre våre tjenester og oppfylle eventuelle salg. I tillegg er vi pålagt å oppbevare en del informasjon i forbindelse med regnskapsføring, avgiftshåndtering og eventuell reklamasjons- og returhåndtering.

Hvilket personopplysninger samler vi inn?

Vi samler inn og behandler personopplysninger på to forskjellige måter. Den første delen er informasjon du gir oss når du bestiller varer. Dette omfatter:
  • Navn
  • Adresse for leveranse av varer
  • E-postadresse for elektronisk kommunikasjon relatert til kundeforhold
  • Telefonnummer for varsling ved mottak av pakker
  • Informasjon om godkjente/avviste betalinger ved bestillinger

Det er en forutsetning at vi mottar denne informasjonen dersom du bestille varer fra Conquer.no. Vi lagrer informasjon av navn, adresse, e-postadresse og telefonnummer, som benyttes for leveranse av varer. Vi er dessuten pålagt å oppbevare denne informasjonen i forbindelse med regnskapsføring, avgiftshåndtering og eventuell reklamasjons- og returhåndtering.


Betalingsinformasjon samles ikke inn og behandles av oss. Dette håndteres av vår plattformleverandør Shopify. Deres personvernerklæring finnes her https://www.shopify.com/legal/privacy (ekstern lenke). De eneste opplysningene vi behandler av betalingsinformasjon er om betalinger er godkjent eller avvist.

Dersom du kontakter support eller kommuniserer direkte med oss over epost, samler vi inn den informasjonen du gir fra deg i forbindelse med kontakten. Dette vil være følgende informasjon:Ditt navn
  • E-postadresse
  • Ordrenummer
  • Eventuelt telefonnummer

For deg som er ambassadør for Conquer.no, samler vi også inn Instagram-navn.

Hva benyttes personopplysninger dine til?

Først og fremst benyttes dine personopplysninger for å oppfylle vår avtale med deg, altså at vi sender deg varene du har bestilt. Vi benytter også opplysningene for å gi deg en bedre kundeopplevelse, ved at vi analyserer ordrehistorikk for å tilpasse lagerbeholdning og hjemmesiden. Dette gjør vi for å lære av våre kunder og forbedre produktutvalget.

Kjøpshistorikken og søk- og bruksoppførselen på nettsiden vår for å kunne anbefale andre produkter som vi tror du også kan være interessert i, samt for å rette personlige tilbud til deg.

Hvor lenge lager vi opplysningene?

Vi lagrer ordrehistorikk for å oppfylle vår del av avtalen etter kjøp av produkter fra oss i maksimalt tre (3) år. For bokføring lagrer vi data i syv (7) år pluss inneværende år i henhold til gjeldende lov.

Hvilket rettigheter har du?

Du har rett til å innsyn i hva hvilket personopplysninger vi har lagret om deg. I tillegg har du rett til å få disse endret, dersom noe er feil.

I enkelte tilfeller har du rett til å få personopplysningene dine slettet, for eksempel om det mangler lovlig grunn til behandlingen eller at vi ikke lenger trenger personopplysningene. Vi kan under visse forutsetninger kan du kun kreve at vi ikke benytter dine personopplysninger, da vi ikke kan slette dem på grunn av gjeldende lovverk.

Siden vi benytter personopplysninger i direktemarkedsføringsammenheng, har du rett til å trekke ditt samtykket til dette. Vi vil da avslutte direktemarkedsføringen.

Dersom du ønsker innsyn, rettelser eller tilbakekalle ditt samtykke, ta kontakt på support@treningsgruppen.no.

Informasjonskapsler

Plattformleverandør benytter informasjonskapsler («cookies») og liknende teknologi. For mer informasjon, klikk her https://www.shopify.co.uk/legal/cookies (ekstern lenke).

Hvem deler vi personopplysningene din med?

Vi benytter kun tredjeparter for å utføre nødvendige deler av tjenesten for oss.

Vi selger ikke personopplysningene dine til tredjepart, og vi bytter eller videreformidler heller ikke slik informasjon med tredjepart. En tredjepart får kun innsyn i opplysningene hvis dette er nødvendig for å utføre bestemte tjenester for oss, slik at vi kan levere våre tjenester til deg. Relevante opplysninger som er nødvendig for å gjennomføre handelen deles med plattformleverandør Shopify og transportør.

Spesielt for våre ambassadører.

Mye av ambassadøravtalen er basert på direktemarkedsføring. Du har fremdeles rett til å trekke til samtykket til dette, men du kan da ikke lenger være ambassadør for oss.