Min handlekurv

Lukk

Hvordan trene når du er på reise

Skrevet av Conquer

• 

Publisert

Hvordan trene når du er på reise?

Henriette Rodal:

Instagram: @henrietterodal

Jeg har nylig flyttet til Hongkong og skal bo her i 6 mnd. En av de største utfordringene jeg hadde når jeg kom hit, som jeg alltid har når jeg reiser, var å få treningen i gang. Det er alt det styret med å finne treningssenter, finne ut hvilke muligheter du har, og hvor mye det koster. I mitt tilfelle står alt på kinesisk så det gjør ikke ting lettere. Jeg har sporet opp et treningssenter som virket bra, men så er det demonstrasjonen her som stopper meg for å komme meg rundt i byen. I januar reiser jeg til Sri Lanka i to uker. Her kommer også problemet med å finne et treningssenter som jeg slipper å ha medlemskap på, men som og ikke er så dyrt med enkelt timer. 

Når du reiser er det ikke alltid like lett å finne et treningssenter å trene på, spesielt ikke hvis du kun skal bli for noen uker. Jeg vet ikke med dere, men jeg mister litt motivasjonen når jeg ikke har et treningssenter å trene på. Det er så mye lettere å trene på treningssenter med vekter, maskiner, mennesker rundt deg, osv. Jeg fant ut at jeg ikke kan utsette treningen bare fordi jeg ikke kommer meg på treningssenter. Så jeg lagde meg et treningsprogram som jeg kan bruke uansett hvor jeg er.

Du må bare bruke det du finner i nærområde enkelt og greit. Jeg er litt heldig her jeg bor, for jeg har en park rett ved leiligheten min hvor jeg har trapper, basketballbane, og noen trenings stativer. Men stedet jeg bodde den første måneden i Hongkong hadde ingen av disse tingene, så her var det mye vanskeligere. Tips nr. 1 fra meg er å finne en park, selv om den er litt langt unna. Det er en fin mulighet å jogge til parken som oppvarming! Tips 2, last ned trening appen! Er mye til hjelp.

Full kropp

Oppvarming:

jogge til park, trappeløp, løpe på stedet (15-20min)

Hoveddel:

- push ups (maks antall * 3)

- rotasjon med strake armer (maks antall *3)

- hold strake armer (1min)

- utfall med hopp (maks antall *3)

- ligge på side, løfte øverste ben (1min per øvelse)

          - høye spark 

          - hold strakt ut 

          - lave, små, raske løft 

- moutain claim (1min *2)

- planke (maks antall)

          - 30sek side, vanlig, side 

- Hofteløft med strikk (1min *3)

- Ankel løft (maks antall *3)