Min handlekurv

Lukk

Lofoten byr på

Skrevet av Conquer

• 

Publisert

Lofoten byr på


Jeg er 38 år og bosatt i et av Norges vakreste øyrike, Lofoten! Jeg er alenemamma til to flotte barn. Hverdagen min er ganske travel men det liker jeg.  Jeg elsker å trene og har trent siden jeg var liten jentunge. Fysisk trening har bestandig vært endel av livet mitt og noe jeg har elsket å holde på med!  


Men det er ikke før jeg ble eldre at jeg fant gleden i å gå på fjellet. Lofoten byr på rå natur og jeg har tilgang på hundrevis av fjelltopper rett utfor stuedøra mi. Da er det lett å kombinerer trening og naturopplevelse - som gir meg mye mer enn bare ei vanlig treningsøkt på treningssenteret. I tillegg er det veldig sosialt når man kan gå sammen på fjellet.Det er også en fin måte å motivere og pushe hverandre til trening og pleie godt vennskap i en ellers travel hverdag. Det å komme seg ut på fjellet eller trene gir meg masse energi og styrke, både fysisk, mentalt og psykisk. Ting går mye lettere både på hjemmebane og i jobbsammenheng! Jeg kjenner at jeg får masse motivasjon, energi, selvtillit og positivitet. Dette gjør at jeg klarer å stå i utfordringer bedre både på jobb og i privatlivet. Det er fantastisk godt og derfor prøver jeg å prioritere trening og fjellturer regelmessig. Det er ingen tvil om at kroppen min trenger påfyll når jeg er aktiv, så jeg ser viktigheten med å spise godt og riktig. Men jeg er ikke «fanatisk» og spiser det jeg ønsker. Men jeg opplever viktigheten med ett godt og sammensatt kosthold, det gir meg de næringsstoffene jeg trenger for overskudd, styrke og bygge muskler. Og jeg har bestandig med meg noe godt på tur, enten tørrfisk, brødskive eller en god proteinbar. Det er viktig når Lofoten byr på...:)


instagram: @ragnhildholdahl