Min handlekurv

Lukk

«Gyllen balanse»

Skrevet av Conquer

• 

Publisert


Margrethe Hansen
23 år   Mamma  Sykepleierstudent    Hammerfest   Finnmark

 - margrethemhansen

Jeg er ei aktiv og sosial jente på 23 år fra Hammerfest. Jeg er over gjennomsnittet glad i å dokumentere øyeblikk, og deler derfor aktivt på min instagramkonto "margrethemhansen".

Der får man innblikk i min hverdag med trening, oppskrifter, friluftsliv og livet som småbarnsmor til ei frøken på 2.5 år. I hverdagen min foretrekker jeg rutiner, men småbarnslivet kombinert med studier blir sjeldent så rutinepreget som jeg håper på. Derfor varierer det veldig hvilke type aktiviteter som står på agendaen. En aktiv hverdag for meg kan innebære:

▪️ Korte eller lengre gåturer ▪️ Styrketrening ▪️ Cardio ▪️ Svømmebasseng▪️ Hjemmetrening ▪️ Telttur

Det siste året har jeg fokusert på å finne en gyllen balanse, som for noen sikkert høres veldig klisjé ut. For meg innebærer det først og fremst å finne glede i valgene jeg tar. 

Det som for meg bidrar til treningsglede, hverdagsgleder og fine øyeblikk er å fokusere på helsegevinstene en aktiv hverdag medbringer. Kjenne på hva kroppen klarer, og lære meg og forstå hvordan kroppen fungerer.

Det å lytte til egen kropp og være flink til å framsnakke seg selv. 
Vi er alle forskjellige, og bra nok som den man er. 

Det er artig å sette seg mål og strebe etter å oppnå de. Det er viktig å trives på veien mot målet. Jeg synes det er sunt å lære seg å jobbe målrettet og strukturert mot noe. For meg har ett mål vært å bruke naturen mer. Det å planlegge noe og gjennomføre det gir meg veldig mye. Enten det ikke gikk helt som planlagt, eller om det gikk over all forventning.

Gledene en aktiv livsstil medbringer både for meg selv og de rundt meg. Alt fra en treningsøkt i lag med en god venninne eller en gåtur på café med pappa. Å skape minner med andre gir meg alltid en god følelse.

Et sunt og variert kosthold, med fokus på å tilføre kroppen energi. Jeg spiser KUN mat jeg liker. Det finnes mye næringsrik mat, og gode oppskrifter å følge. Personlig er jeg utrolig glad i energirike smoothies, smoothie bowls, speltlompepizza, proteinrundstykker. Jeg liker å lage mat som både jeg og minsten liker. 

Tilbringe øyeblikk med mennesker som gir positiv energi, og som bidrar til at jeg har det godt. Jeg elsker mennesker som ønsker å fremheve andre, og bidrar til å spre positivitet rundt seg. Livet byr på så mye, spesielt om man har noen å dele øyeblikk og gledene med. Det er derfor utrolig viktig for meg å oppmuntre og rose andres oppnåelser eller gleder. Det gir meg selv en god følelse av å unne menneskene rundt meg godt.

Føler meg også utrolig heldig som får muligheten til å dele mine tanker og erfaringer rundt tema som dette. Håper jeg videre kan komme med noen nyttige refleksjoner og tanker, tips og råd rundt trening og kosthold ❤