Conquer Blogg

I CAME, I BLOGGED, I CONQUERED

Hei! Velkommen til Conquerbloggen. 

Dette er en blogg av og for Ola og Kari Nordmann. En blogg for deg som trener 1, 2 eller 7 ganger i uka. Vi ønsker å treffe deg som synes det er gøy å trene for å holde seg i form uansett kroppsstørrelse og ambisjoner.

Dette er en blogg som fremmer ulike synspunkt og interesser og en blogg som forsøker å vise en annerledes tone of voice i et hav av andre treningsblogger. Noen av oss har kanskje bedre forutsetninger for å fortelle om trening  på basis av opparbeidet kunnskap eller årevis med praksis. Det er nettopp dette som gjør at denne bloggen kan være et fint sted for deg  - enten du er ekspert på ditt område eller er som oss ”dødlige” - pluss/minus gjennomsnittlig. 

Hensikten med denne bloggen er å gi deg tips og triks som kan berike din treningsopplevelse gjennom et innblikk i hverdagen til våre Conquer - ambassadører. 
Her vil det skrives om forskjellige treningsformer, teknikker og tips og fortelles ulike historier og målsetninger. Vårt mål med bloggen er at du skal finne deg en eller flere favoritter som gir deg inspirasjon til din treningshverdag. 

Velkommen skal du uansett være! 


Legg igjen en kommentar

Vær oppmerksom på at kommentarer må godkjennes før de publiseres